Busskort göteborg plus


busskort göteborg plus

av, västra Götalandsregionen (50) tillsammans med de 49 kommunerna i regionen (50). Priserna var samma som enkelbiljetter, betydligt dyrare än kontoladdningskorten, trots att Västtrafiks kostnad för appens biljetter är klart lägre än kontoladdningskorten (inga kortläsare och inga försäljningsombud). Göteborgs kommun äger spårvagnarna via bolaget Göteborgs spårvägar. Trafiken som planeras av Västtrafik upphandlas med vissa intervaller och utförs av trafikbolag på entreprenad. Rfid-korten hålls framför de kortläsare som finns på bussar och spårvagnar, och behöver oftast inte tas ut villa lundia vellinge ur plånboken.

Kort, biljetter och priser V sttrafik V sttrafik: kollektivtrafik i V stra G taland Ungdomsfullm ktiges seger: Gratis busskort

Man måste vara på plats och ha marginal vid byten samt synas vid mörker. Elever som är folkbokförda i andra kommuner men som studerar på någon av Kunskapsförbundets gymnasieskolor, kontaktar sin hemkommun. 2, västtrafik är trafikhuvudman. I samband med detta höjdes priset på biljetter via kontoladdning med 20, för att jämna ut priserna. Utökat skolkort för resor på kvällar och helger.

Göteborg vuxenunderhållning, Göteborg billund, Göteborg tattoo convention 2018 milano maggio 2018,


Sitemap