Tjurruset 2018 stockholm starttid


tjurruset 2018 stockholm starttid

Ice Cream Day, croatia president, who Is America. WWE Extreme Rules 2018, novak Djokovic, celina Powell. Tjurruset i Karlstad kommer 2019 att arrangeras den 14 september och vi hoppas att ni vill komma tillbaka till oss för att återuppleva I2-skogen och alla dess utmaningar, där alla med jävlar anamma kan delta i detta skitiga terränglopp för motionären som erbjuder tuffa utmaningar längs den. Om du vill läsa om loppet kan du göra det här! Andra samarbetspartners under Tjurruset har varit Räddningstjänsten, Vitamin Well, Barebells, stena, McDonalds, Chaos Event, JK Ljud Ljus, RentaTent, Karlstad kommun, Region Värmland, CityTryck. Utöver Tjurrusets 3 000 deltagare tog vi under dagen emot över 500 ungdomar som sprang Kalvruset och minst lika många Minikalvar. Zooma in tillräckligt långt så ser du butiker och servicefunktioner. Liksom för Tjurrusets bana var även Kalvruset och Minikalvrusets bana i år av det lite tuffare slaget där kalvarna i år fick ta sig igenom fler geggiga partier och minikalvarna fick även de bli blöta om fötterna. Azealia Banks, kolinda Grabar-Kitarovi, weymouth police, world Cup. För barnen fortsätter vi att erbjuda Kalvruset för de lite större mellan 9-14 år vars bana är ca 3 km gång och erbjuder varierande terräng och hinder anpassat till ungdomarnas ålder.

tjurruset 2018 stockholm starttid

C th bn thch, trending hot, most popular 24h. Välkomna till 2019 års skitigaste löparfest i Karlstad som idag öppnar dörrarna för anmälan! Årets segertid som var högre än vanligt, bekräftade även den att terrängen i år var tuffare än tidigare. Ett stort tack till er för ett gott samarbete! Tvärtom, efter några veckor med ganska rikliga mängder regn, så tycktes I2-skogen bjuda på tuffare terräng än någonsin. Mat butiker, här är stationen. Glöm inte att följa oss på sociala medier där du får uppdateringar om nyheter inför loppet 2019! Överskottet från arrangemanget går tillbaka till IF Götas barn- och ungdomsverksamhet vilket känns extra bra. Detta efter att till och med ha kommit en bit fel längs vägen som korrigerades direkt av oss på arrangörsklubben.

Kort sagt, det mesta. Ta mig till kartan. För er som vill ge bort Tjurruset som en julklapp kan du köpa ett presentkort till en familjemedlem eller vän. Som vanligt konstruerade IF Göta i år några av de hinder löparna mötte efter vägen men de flesta hinder var av det naturliga slaget.


Sitemap