Västerås fallskärmshoppning


västerås fallskärmshoppning

önskat datum, tandemhopp utan film/bilder (2 300kr) - Välj antal, tandemhopp med film eller bilder (3 100kr) - Välj antal, tandemhopp med film OCH bilder (3 500kr) - Välj antal, betalningssätt, betalning på platsPresentkortBåde presentkort och betalning på plats. Väl hos oss väntar en avkopplande kväll för dig och din familj, bland brusande forsar och väldoftande natur. Promenera upp på laxön för att se laxen vandra i kungsådran och hoppa i laxtrappan. Utbildningswebben Inkluderande idrott är en del av svensk idrotts strategiska arbete. Nu finns Inkluderande idrott, en utbildningswebb om normer och inkludering. Vardagarna är det oftast lite lugnare och inte lika mycket väntetid som på helgerna.

Vi bedriver fallskärmshoppning i Västerås mellan april och slutet på oktober! För att boka en tid för tandemhopp i Västerås så använder. Fallskärmsklubben Aros - Tel: Fallskärmshoppning, Tandemhoppning, Fallskärmskurser. Västerås uttal är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås.

Hotel plaza västerås meny, Stockholm Västerås till stockholm, Media markt Västerås telefonnummer berlin,

Vi bedriver fallskärmshoppning i Västerås mellan april och slutet på oktober! Furuviksparken, med massor av djur, sockervadd, hissnande karuseller, gulliga ulliga kaniner, spännande konserter och äventyrsbad. Hoppningen sker oftast från morgon till kväll (dvs från.30 tills det blir mörkt med undantag för söndagar då vi slutar.00. Betalning sker på plats eller med presentkort. I priserna ingår försäkring samt lån av utrustning. Ett värdefullt stöd som förenklar för dig så att du, din förening och svensk idrott kan forma en idrottsmiljö som välkomnar alla. Presentkortsnummer namn e-post mobilnr* Övrigt. Bokning och info : 08-tandem ( ). För att boka en tid för tandemhopp i Västerås så använder du formuläret. Låna våra cyklar och svalka er vid Sandören eller låt barnen leka i vår lekpark eller i vårt lekrum, spela pingis vårt sällskapsrum i direkt anslutning till bastu och vårt lilla gym.

Hem sov över furuvikspaketet, boka ditt Furuvikspaket hos oss i Älvkarleby. Baserat på 2 vuxna och två barn i dubbelrum med extrasängar, extrasäng och eller barnsäng finns. En bekräftelse skickas till dig inom 24h med tid och information om fallskärmshoppet! Att följa med på ett tandemhopp är att plocka godbitarna ur den upplevelse ett fallskärmshopp. Bo mitt i Dalälvens sista forsar, njut av naturen runt knuten, ta en dag med fart fläkt i den populära djur- och nöjesparken Furuvik som ligger mindre än 20 minuter bort med bil eller med upptåget.

Media markt västerås telefon ingolstadt zentrale
Resa västerås till uppsala


Sitemap