Lokal stockholm fest billigt


lokal stockholm fest billigt

kungligt bröllop är Operahuset knappast någon besvikelse, tvärtom. Nina, campioni, detoxlife, eMMA, svensson, leyla Aksoy, moa Alfredsson. Kom gärna med tips i kommentarsfältet nedan om du vet något riktigt bra festlokal i Stockholm som vi har missat och borde skriva. I det öppna köket tillagas fransk mat utifrån ett rotisseri-koncept, och vinet serveras självklart på kanna. Kungsbron 1, Norrmalm/City Eatery i Hammarby sjöstad har flera moderna eventlokaler som är fullt utrustade och anpassade för både fest och konferens.

Billig festlokal i Stockholmlokal stockholm fest billigt

På kan du ringa direkt, maila direkt eller ta fram en skarp prisoffert på en enskild festvåning.Även se var det är ledigt samt få anbud på festen från anslutna lokaler. Stora Nygatan 3, den Gyldene Freden i Gamla stan erbjuder historiska festlokaler där kulturpersonligheter som Evert Taube och Cornelis Vreeswijk har vistats. Om du önskar tar vi även hand om allt ifrån mat, servering och garderob till underhållning och utsmyckning av din festlokal. Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Midsommarbuffe stockholm 2018
Medicinsk fotvård stockholm söder

Det går också bra att maila oss. Se även: Billiga festlokaler i Göteborg, bröllopslokaler i Göteborg, bröllopslokaler i Stockholm. För att göra partyplaneringen lite enklare guidar vi här till riktigt bra lokaler för fest i Stockholm, oavsett om det är bröllop, födelsedagar, företagsevent eller andra högtider som ska firas. Se festlokalerna i 3D, skapa priskalkyler på enskilda lokaler, maila lokal med ett knapptryck datorn. Sjöpaviljongen har en lusthusliknande festvåning precis vid vattnet i Alvik som kan användas för fester, bröllop, middagar, företagsevent och annat firande. Hitta en förmånlig lokal för din fest i Stockholm! Med vacker utsikt över sjön men med city på bekvämt avstånd är det en perfekt balans. Sandra, beijer, emilia, dE poret, hanna, stefansson. Essinge Brogata 5, Lilla/Stora Essingen Detta omgjorda fängelse går numera i kärlekens tecken och är vackert beläget på en Södermalms-ö. Vardagsrumskänslan blir till med hjälp av stora soffgrupper, "foosball vinylspelare och piano - som gjort för en komplett kväll. Abonnera hela slottet på den stora dagen för en upplevelse utöver det vanliga. Hitta en billig festlokal nära Stockholm.


Sitemap