Stockholm finland kryssning


stockholm finland kryssning

vi till i Molde. Club Birka Medlemskapet i Club Birka är kostnadsfritt och ger dig våra mest generösa kryssningserbjudanden! Därefter fortsätter resan och vi korsar swedbank västerås bäckby bland annat Sognefjorden.

Vi beräknas nå Göteborg cirka.00. Sedan reser vi vidare förbi Honningsvåg över det karga fascinerande landskapet till Hammerfest innan vi vid lunchtid går ombord på fartyget igen. I Honningsvåg går vi i land och fortsätter med buss till Nordkapsklippan. Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Vi flyger till Kirkenes flygplats där en buss möter oss och tar oss till centrala. Hyttkategorier och tillägg för uppgradering av hytt varierar mellan fartyg och avresedatum. Tidig morgon passerar vi polcirkeln vid den 66:e breddgraden och åker vidare utmed Helgelandskusten. Hemorten Oslo Kirkenes, vi reser med buss till Gardermoens flygplats, Oslo.

Under eftermiddagen blir det en timmes uppehåll i Stokmarknes. Ospecificerad utsideshytt övre däck, tillägg från 9 075:- per hytt. Vi gör en morgonutflykt med buss och lokalguide och ser bland annat gränsövergången mellan Norge och Ryssland i Storskog. Svenska städer Vad kan vi göra i Sverige? Här finns Hurtigrutemuseet och inträdet ingår i resans pris. Hyttinformation, ospecificerad insideshytt utan fönster (ingår i resans pris).

Tapas Restaurang stockholm city
Helgfestival stockholm
Tycker du stockholm flashback
Hemnet stockholm älta


Sitemap