Brunch stockholm boka bord


brunch stockholm boka bord

fördel besöka vårt fängelsemuseum och få med dig en del av öns spännande historia. Premiärdatum för vårens bruncher är ännu inte satta. Kontakta oss för en förfrågan. Naturligtvis finns det också många smarriga efterrätter,. Vi vågar utlova att på vår brunch hittar alla något som passar, också för dig som föredrar vegetarisk mat. Guider i Stockholm, listan över bra brunchställen i Stockholm kan göras nästan hur lång som helst. Boka bord, det är tyvärr inte möjligt att boka bord till vårens brunch riktigt. Boka bord ännu enklare och ännu snabbare - ladda ned appen - Sök restauranger nära dig med karta och hitta lediga bord - Få snabb och bra överblick på dina bokningar - Spara dina favoritrestauranger.

Här i Stockholms innerskärgård, i en charmig gammal grosshandlarvilla har vi skapat en levande restaurang och mötesplats för såväl långfärdseglare som finanskryssare och landkrabbor. Här kan du avnjuta rätter som bär en särskilt unik kvalité - när varje del av råvaran tillagas för att uppnå dess fulla smak-potential: Conscious Cuisine. Potatissallad, surkål, quinoasallad med kantareller och färska soyabönor.

Chokladmousse, citronmarängpaj Våfflor med sylt och grädde Fruktsallad Zucchinikaka Cheesecake med pecannötter Kaffe Te Virgin Mary Visa vin- och dryckesmenyn (pdf). Istället för blomsterkvasten - umu kort lösenord ge bort en brunch för två. Vissnar inte utan gäller ett helt. Hos oss umgås och trivs alla utan förbehåll. En skön promenad på Långholmen, Södermalm är, oavsett väderlek, en perfekt början på en söndag. Vi kan ta emot upp till 42 personer på Griffins' Steakhouse. Kött, två sorters salami, rostbiff, lufttorkad skinka, småvarmt. Klicka här för att se ett menyförslag.


Sitemap