Uppsala cykel helg


uppsala cykel helg

par varv. Imorgon, tisdag kväll vid.30 kör vi sista "tisdagscyklingen" för den här säsongen! Det blev totalt 60km med ett snitt på 32,5km/h. Imorgon onsdag kör vi landsvägsträning, samlas som vanligt utanför butiken.00 Det blir en runda.59km, vi håller ett tempo så att alla hinner med och inte hamnar efter. Lyssna Ämne, här kan du läsa om hur kommunen arbetar med cykelfrågor. 01/01/16 God fortsättning önskar TB Cykel och Verkstad. Vi ses 09/16/15, idag ställer vi in dagens landsvägscykling på grund av sjukdom. Broschyr om handlingsplanen för arbetet med cykeltrafik.

Tisdagar betyder som bekant tisdagscykling. Se alla, dokument, styrdokument, handlingsplan för arbetet med cykeltrafik, denna handlingsplan lägger grunden för det fortsatta arbetet med att öka andelen cykelresor. Ni som vill cykla ändå får givetvis mötas upp utanför butiken! Vi kommer tyvärr inte att del ta i dagens aktivitet då vi befinner oss på tävling. GOD JUL gott nytt ÅR önskar TB Cykel Verkstad 10/28/15 Köp en ny cykel och få två dubbdäck på köpet, inkl montering (värde 1100:-) så långt lagret räcker!

Rally uppsala resultat
Koloni till salu i uppsala

V: Henrik, Erik, Simon, Nicklas, Erik, Lionel. Jag vill också passa på att tacka för den gångna säsongen eftersom det var den sista "tisdagscyklingen" för den här säsongen, det har varit jätteroligt att cykla med er alla Ni får gärna återkomma med feedback om vad ni önskar er att våra cykelturer ska. Riktlinjerna är särskilt viktiga vid översiktlig planering och detaljplanering av nya områden. Vi siktar på att snabbt ta oss ut till Hågadalen/Nåsten så att vi har en möjlighet att köra hela "Nåsten TT" innan mörkret faller. Vi ses utanför butiken på dragarbrunnsgatan. Välkommen in och testa en kruka! Uppsala kommun, i arbetet med att, uppsala ska bli Sveriges bästa cykelstad. Men alla ni som är sugna på att mötas upp utanför butiken och cykla tillsammans är givetvis välkomna att göra det. Förutom nytt deltagarrekord (19st!) fick vi på gårdagens tisdagscykling kanske sommarens bästa före. Idag måste vi dessvärre ställa in kvällens cykeltur på grund av ohälsa. Vi hade möjligheten att cykla med ett grymt team som körde snyggt, kontrollerat och snabbt!

Cykelaffär clemenstorget lund
Centralbadet uppsala massage


Sitemap