Terrorattack i stockholm erbjuder flashback


terrorattack i stockholm erbjuder flashback

polisen ska hålla presskonferens snart. Nyheter Idag skriver bland annat att de tidigare fick in ett sådant tips från en blåljuspersonal som polisen och SÄPO varken vill bekräfta eller dementera. Det är väldigt ovisst. I den här svåra timman lider ryssarna tillsammans med det svenska folket. Tysklands förbundskansler Angela Merkel har under dagen ringt Stefan Löfven och uttryck sina kondoleanser och det tyska folkets sympatier, uppger den tyska regeringens talesperson Steffen Seibert i ett inlägg på Twitter.

Hon brukar alltid åka vid den tiden och det är en naturlig plats för henne att vara. Hon är bara försvunnen, säger en av flickans släktingar. Syftet var att öva samverkan mellan myndigheterna vid ett terroristattentat i Sverige.

Attacken i Stockholm: Donald Trumps regeringterrorattack i stockholm erbjuder flashback

Under fredagen var det många som försökte komma i kontakt med sina anhöriga och telefonnätet var länge överbelastat. Anhöriga till en av dem avlidna är underrättade. 17:35 På pressträffen som snart ska hållas väntas bland annat rikspolischefen. När jag sprang såg jag tre döda personer som låg på vägen, säger vittnet Rasmus Myrvälder. Det har också spekulerats i om det skett en explosion på Centralstationen. Nordfront kommer att återkomma i ämnet längre fram. Men samtidigt som e-handeln räknar med försäljningsrekord. LÄS ocksÅ: Kronprinsessan hedrar offren: "En enorm sorg". Inga gripna svarade polisen på rak fråga. En allvarligt skadad kvinna förs iväg. Läs mer om attacken och efterspelet hos, som samlar krisinformation från myndigheter.

Om Terrorattacken i Stockholm d r fyraterrorattack i stockholm erbjuder flashback


Sitemap