Norska fjordar från göteborg


norska fjordar från göteborg

höga berg. Kryssningar med M/S Arion från Göteborg 2012: 26/6, 2/7, 8/7, 14/7, 20/7, 26/7 Norges fjordar med Geiranger, Sognefjorden och Bergen (7 dagar). Årets program innehåller t ex en kryssning till Spetsbergen i Svalbard via Nordkap och Lofoten. Kryssningar med M/S Funchal från Göteborg 2012: 20/4 Amsterdam och Hollands blommor (7 dagar) 26/4 Frankrike och Spanien med Normandie, Bretagne, Bordeaux och Baskien (13 dgr) 8/5 Tyskland och Danmark, med Hamburg, Berlin, cykel göteborg styr och ställ Ribe och Köpenhamn (7 dagar) 14/5 Skottland och Orkney (8 dagar) 21/5 Nordkap och Norges fjordar (11. I flottan, som omfattar fem fartyg, ingår. Konst, antikviteter och färska blommor kännetecknar detta rederi som har över 140 års erfarenhet av kryssningar. Med utgångspunkt i Köpenhamn kryssar du till vårt grannland Norge och på de magiska norska fjordarna längs västkusten upp mot Bergen och Geirangefjorden, som har rankats som den främsta och mest välskötta platsen på unescos världsarvslista.

Rederiet har specialiserat sig på mindre fartyg (350-600 passagerare) med en personlig prägel och som ser ut som riktiga kryssningsfartyg. Kryssningarna vänder sig till gäster som vill uppleva det klassiska kryssningslivet med teakdäck, cocktailmusik och dans till levande orkester. Bo Paulson har jobbat med kryssningarna sedan 1975 och ombord har det alltid funnits svensk kryssningspersonal och menyer på svenska. Kryssningar med Costa Cruises, holland America Line.

1, Göteborg, Sverige, 15:00.
3, Geiranger, Norge, 08:00, 14:30.
Detta gäller även kryssningarna till.
Norge, om du ej har hunnit skaffa den nya svenska.

Kryssningar med Holland America Line, hurtigruten, med Hurtigruten får du uppleva en annorlunda sjöresa. Många rutter går även förbi England, Skottland och till och med Färöarna. Oavsett virginska skolan örebro niu när på året du reser till Norge, hur du väljer att resa eller vilket fartyg du väljer att kryssa med kommer du möta en hänförande vacker natur och får en upplevelse som överträffar dina förväntningar. Men du kan också resa med oss på den traditionella sjöresan med Hurtigruten på utvalda datum men vår svenska färdledare eller varför inte pröva en expeditionsresa till Svaldbard. En kryssning i Östersjön under sommarmånaderna, med start i Stockholm eller Köpenhamn, är nära och bekvämt. Costa Cruises, vill du kryssa med italiensk stil är detta rederi rätt val.


Sitemap