Vegan restauranger göteborg


vegan restauranger göteborg

vällagade rätter med internationella och svenska smaker. Kungstorget, happy Vegan helvegansk mataffär i Linné. Liten vietnamesisk restaurang, inte så mysig att sitta på men riktigt god mat. Här lagas vegansk mat från grunden med råvaror som seitan, tofu och tempeh.

vegan restauranger göteborg

Jinx Food Truck står, namnet till trots, alltid på samma ställe. Rätterna är mellanstora och passar utmärkt att dela, eller äta själv. Menyn byts relativt frekvent så håll utkik efter nya spännande pizzor. Den klassiska kiosken, jonsborgs Grill, belägen på paradgatan Avenyn, har serverat korv och hamburgare till hungriga gäster i decennier. Godkänn cookies * TripAdvisor LLC är inte en bokningsbyrå och det kostar ingenting att använda vår webbplats. Tredje Långgatan 8, har vi missat din veganska favorit? Wenn du auf unsere Website klickst oder hier navigierst, stimmst du der Erfassung von Informationen durch Cookies auf und außerhalb von Facebook. Happy Vegan har ett brett utbud och fokuserar på att hjälpa personer som normalt inte handlar veganskt att hitta rätt. Tar kreditkort, veganskt på menyn: Tofu, wok, kollektivavtal: Vet ej, tillgänglighetsanpassad. Med ett stort fokus på vegetariska och veganska alternativ finns det ett synnerligen gott utbud att välja bland, med allt från Oupmh-burgare till Seitan-kebab på menyn. Det gäller inte minst deras veganska brunch som serveras på lördagar, där våfflor, bröd, müsli och mycket mer dukas upp!

Massor av god vegansk mat i Göteborg. Vegansk mat är hetare än någonsin och i Göteborg finns det gott om alternativ för veganer och nyfikna, oavsett. Göteburgare Vegan är en del av kedjan Göteburgare. På vegantäta Andra Långgatan ligger denna lilla.


Sitemap