Sportlov helsingborg 2019


sportlov helsingborg 2019

facit för tranåsgolfaren. Polisen utreder brott i Stoeryd Vi utreder ett brott och förundersökning har inletts. Finland firas med fantastisk utställning Missa inte den helt fantastiska utställningen Finska föremål vi äger och älskar som just nu pågår i Tranåsbygdens konstförenings lokaler i Piratenhuset. Skadegörelse på kyrka Någon har sprayat med röd färg på Brunnsparkskyrkans fasad texten Tacka gud för maten. Väpnat rån Ett larm inkom vid 22-tiden på tisdagskvällen avseende en man född på 1980-talet som har blivit rånad av två till tre gärningsmän. Företaget har tecknat avtal och förvärvar Klosterresor. Han avled 24 oktober i en ålder av. Stormvindar drog in över Tranås Stormvindar blåste över Tranås på lördagseftermiddagen. Inbrott i bostad I lördags mellan klockan.30 -.30 har tjuv eller tjuvar brutit sig in i en fastighet på Nygatan genom ett fönster.

Läsårsstart tisdag 14 augusti åk 1 och onsdag 15 augusti åk 2 och. Terminens sista dag är fredag 21 december. Sök utbildningar och kurser för 20182019. Ansökningssida för utbildningar och kurser. För dig som redan är registrerad i speedadmin, använd denna.

Bildeve i helsingborg-lediga jobb
Bergavägen 13 helsingborg
Eskilsminne if mot helsingborgs inbördes

Mångmiljonorder till Strömsholmen Gasfjädertillverkaren Strömsholmen i Tranås har i hård internationell konkurrens tagit hem en mångmiljonorder på gasfjädring. Kattdrama slutade lyckligt Tack vare hunden Sigge räddades en katt som satt fastklämd under bron i Östanåparken i Tranås på torsdagsförmiddagen. Ett arrangemang av Tranås teaterförening som lockade fullt hus. Wilander får nytt förtroende Anders Wilander får nytt förtroende som kommunstyrelsens ordförande. Hon är ny VD på Skänningeföretag Den 1 februari tillträdde Tranåsbon Mette Engström som ny VD på Aebi Schmidt Sweden i Skänninge. Ge ett bidrag till Världens barn På lördag 30 september är det dags för årets upplaga av Världens Dag med Världens Barn- insamlingar. Anledningen är att hallen byter namn till Stiga Arena. Singelolycka vid Blå Grindar Årets första halka har gjort sig påmind. Misstänkt cannabisodling i Östanåparken Tre plantor som misstänks vara cannabis har påträffats av polisen vid Östanåparken.

Helsingborgs kulturskola Dunkers kulturhussportlov helsingborg 2019


Sitemap