Boka cellprov helsingborg


boka cellprov helsingborg

om du ska göra ett gynekologiskt cellprov är du välkommen till oss. Vi hjälper både män och kvinnor med tester för klamydia och andra sexuellt överförbara sjukdomar. 24 timmar innan ditt besök får du ett påminnelse sms. Telefon- och öppettider, telefontider, mån-Fre.00-12.00 Öppettider, mån.45-16.00, tis.45-18.00. Du får också konkreta råd på livsstilsförändringar som du kan göra på egen hand för att lindra dina klimakteriebesvär. Vi erbjuder följande drop-in tider för influensavaccinering för dig som är gravid: fredag 23/11 och fredag 7/12 klockan 13:00-14.30.

Råå puls träningscenter helsingborg
Kallis helsingborg flashback
Procivitas helsingborg antagningspoäng 2018
Laserdome i helsingborg pris

När du är gravid följer vi dig och ditt barns hälsa och utveckling. För besök i mödrahälsovården behöver du lista dig hos oss. Du behöver inte avboka ditt besök om du har fått en kallelse till en tid som inte passar. Sexologen kan bland annat hjälpa till med frågor om lust- och erektionsproblem, orgasmsvårigheter, för tidig utlösning, samlagssmärta, otrohet, övergreppsproblem eller osäkerhetskänslor kring sex. Ons-Fre.45-16.00, drop-in, fre.00-14.30, e-tjänster, om oss och vårt utbud. Varmt välkommen till oss! All vår personal har tystnadsplikt. Alla besök är frivilliga och kostnadsfria. Om du har frågor kring relationer, intimitet, eller sexuell läggning kan du boka en tid hos vår sexolog. Lista dig genom att skicka in en blankett. . Vi är barnmorskor med god kunskap, bred kompetens och lång erfarenhet av graviditetsvård, preventivmedelsrådgivning och sexuell hälsa.

Till oss kommer du för hjälp med preventivmedel, graviditetstester och råd kring din sexuella hälsa. Undersökningen tar bara några minuter och är det bästa sättet för att upptäcka tidiga tecken på livmoderhalscancer. Du kan också komma till oss för att göra ett gynekologiskt cellprov eller testa dig för könssjukdomar.

Vaxa helsingborg
Trintegatan 13 helsingborg
Närlundavägen 30 helsingborg
Erbjudande helsingborg puttgarden


Sitemap