Konsultbolag malmö


konsultbolag malmö

tillbaka på heltid igen. Spray har sedan 1995 gått från konsultbolag till webbportal och hela Sveriges startsida med den välkända slogan: Här börjar Internet. Dalby har ny adress sedan de flyttade till Beragården i Mars månad.

Vår kompetens sträcker sig från enkla operativa rutiner inom ekonomi  och lön till controller- och VD-stöd i strategiska frågor. Auktorisationens främsta syfte är att skapa en trygghet hos de kunder som anlitar oss. Digitalisering och E-förvaltning i Flens kommun.

Den 1:e Juli startar också systemet med att lämna kontrolluppgift varje månad. Den 1:e Januari 2019 skall alla företag omfattas av detta. Senaste nytt, den 1:e Juli ändrades en del lagar som har betydelse för en del företagare. På Spray kan du dessutom hitta ett nytt jobb, ta del av framtiden i ditt horoskop eller spana in helgens väder. Idag är vi ett av branschens mest erfarna konsultbolag och har kontor i Göteborg och Malmö. I Dalby har vi sedan i våras hjälp av Carina Hagerblad på 50 från Regenzia redovisning. För de som valt att ha en privat sjukvårdsförsäkring så innebär det att denna betraktas som en förmån, vilket innebär sociala avgifter för företaget, och inkomstskatt för den anställde. Adressen finns under rubriken kontakter. Fundera på om det är aktuellt med de ändrade förutsättningarna. Det handlar om ett omfattande utveck. Flens kommun tar hjälp av B3 Sentensia då man tar det stora greppet i digitaliseringen med införande av e-förvaltning i sin verksamhet! Vårt duktiga utvecklingsteam sitter i Bangalore i Indien och är en del i våra leveranser och jobbar mycket nära våra konsulter och kunder.

Filmstaden storgatan malmö öppettider, Väderprognos Malmö 14 dagar kust,


Sitemap