Redovisningsbyrå stockholm säljes


redovisningsbyrå stockholm säljes

- 10 mkr. Mycket lämpligt för verkstadsföretag som. Bransch: E-handel Omsättning: För den konst- och affärsintresserade finns möjligheten att förvärva och utveckla ett befintligt internetbaserat. Vi ser till att du får bra betalt. Läs mer, flyttbart företag.redovisningsbyrå stockholm säljes

Till salu inom: redovisningsbyrå till salu stockholm säljes. Redovisningsbyrå till salu Stockholm. Redovisningsbyråer till salu i Stockholm söker du en redovisningsbyrå till salu i Stockholm eller. En växande redovisningsbyrå i Stockholm söker efter en redovisningsbyrå med 4-12 anställda. Omsättningen skall vara i intervallet 4-12 msek.

Redovisningsbyrå till salu stockholm - AllaAnnonserredovisningsbyrå stockholm säljes

Oavsett vilken situation du än sitter i så vill vi uppmärksamma dig på vad vi på Setly erbjuder för tjänster inom redovisning - det är nytt, banbrytande och den i särklass mest flexibla och trygga lösningen på den svenska marknaden idag. Antagligen är du en kreativ person som bubblar av idéer och som har massor av visioner för framtiden, men eventuellt med för lite tid på dygnet för att hinna med allt du vill. Redovisningsbyråer till salu i Stockholm, redovisningsbyrå säljes Stockholm, redovisningsbyråer säljes i Stockholm söker du redovisningsbyrå er som säljes i Stockholm? På Setly arbetar vi innovativt och skräddarsyr våra tjänster efter varje företags unika behov. Vår främsta ambition är att förse dig med de verktyg du behöver för att göra ditt företagande enklare och mer effektivt och vårt mål är att våra verktyg får din verksamhet att blomstra. Fakta, bransch: Tjänsteföretag, belägenhet: Stockholm, omsättning: 10 - 20 Mkr, resultat: 2 - 5 Mkr. Andra fall är att ägarna vill göra något annat eller kommer att flytta till annan ort eller till och med utomlands. Redovisningsbyrå till salu Stockholm, redovisningsbyråer till salu i Stockholm söker du en redovisningsbyrå till salu i Stockholm eller redovisningsbyrå er till salu/försäljning i Stockholm? Område: Götaland, Jönköping/Östergötlands Län, antal anställda: 0-5, omsättning: 1-5. Förmodligen är det inte redovisning och är du entreprenör/företagare är du troligtvis väldigt mycket bättre på arbetsuppgifter som har med din verksamhet att göra, än att skriva ut fakturor, häfta kvitton och sortera siffror i prydliga staplar. Kanske har du redan en redovisningsbyrå, men känner dig inte riktigt nöjd med vad den levererar för tjänster.

Bageri med glutenfritt bröd stockholm, Kultur barn stockholms stad,


Sitemap