Engelska skolan umeå kö


engelska skolan umeå kö

it disappears from the store. Stockholms alla biografer: ett stycke Stockholmshistoria från 90-tal till 90-tal. Guarantees for children. It was hard to get rid. Efter andra världskriget stod utvecklandet av förorterna inför en ny fas i samband med införandet av Stockholms tunnelbana.

Våra skolor har ofta långa köer och det är generellt fler elever i kö än vad det finns lediga platser. När du klickar på den gröna 'Ansök' knappen på vänster sida, omdirigeras du till ett ansökningsformulär. Börja med att fylla i ditt barns svenska personnummer i formen åmmdd-nnnn. Om ditt barn inte har ett giltigt svenskt personnummer, kontakta skola direkt per e-post eller telefon. Fortsätt med formuläret, fyll i vilket tredje språk ditt barn skulle vilja studera vid Internationella Engelska Skolan, ditt barns modersmål (om ej svenska kontaktinformation för barnets nuvarande skola och slutligen kontaktinformation till dig själv och eventuell annan vårdnadshavare (om tillämpligt). Du kan närsomhelst logga in och se dina uppgifter i kön.

Öppet midsommar umeå
Media markt umeå tvättmaskin

Om ditt barn har ett syskon i samma skola, fyll i det svenska personnumret för syskonet. Helsingborg, halmstad, huddinge, hässelby Strand, hässleholm, järfälla. Eftersom vi tar in elever i den ordning de ansökt kan en tidig ansökan ge ökade chanser till ett erbjudande om en plats på skolan om det finns någon ledig. Täby, umeå, uppsala, västerås Årsta Älvsjö Örebro, planerade Skolor: Skellefteå, luleå, när du klickar på namnet på skolan du önskar skriva in ditt barn i, omdirigeras du till ett ansökningsformulär. I enlighet med den Svenska skollagen följer Internationella Engelska Skolan först till kvarn principen när det kommer till vårt kösystem, med undantaget om du har ett syskon som redan går i vår skola, då vi kan ge syskonförtur. Det gör du genom att gå tillbaka till ansökningsformuläret och klicka på "login" längst upp till höger. Länna, nacka, skärholmen, sundbyberg, sundsvall, södertälje, tyresö. Läs noga igenom bekräftelsen och spara den. Jönköping, karlstad, kista, landskrona, liljeholmen, linköping, lund. När vi kan erbjuda er en plats i den skola ni valt, kommer ett bekräftelsebrev att skickas hem till. Inloggningsuppgifterna finns i bekräftelsen.


Sitemap