Örebro slott legendarisk


örebro slott legendarisk

Her kan du gå på guidede turer, spøkelsesvandring, teatervisninger og mye annet. Örebros mektige slott har vært byens midtpunkt i over 700. Vissa konserthus har vi besökt fem år på raken och då gäller det att komma med nya inslag. Les mer om Örebro Slott her. I fjol gjorde de succé igen med en fullsatt konsert på Conventum och i år återvänder de för en ny spännande show den 3 november. På slottet finnes også Örebros turistbyrå der du kan få hjelp med alt fra kart og informasjon til booking av hotell og ulike arrangement.

Besöksverksamheten på slottet drivs av ett slottsprojekt och vill du komma i kontakt med oss maila till eller ring turistbyrån växel. Öppna slottet, Örebro, Sweden. Tillsammans vill vi Öppna Örebro slott. Ett kontorshotell i anor från 1300-talet.

Buss örebro arlanda flygplats
Örebro stadsbibliotek kontakt

På fredag- og lørdagskvelder er det dessuten skumle spøkelsesvandringer i sommernatten. Andra sidor under Ämnet Kultur sevärdheter. Örebro slott är en del utan vårt kulturarv och förvaltas liksom många andra historiska byggnader utav Statens Fastighets verk. Tack för ditt svar! Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Jag förstår / /p Senast uppdaterad:, publicerad: 12 september 2016, hade du nytta av innehållet på den här sidan? Du kan også delta på guided visning av slottet. En historisk inblick ges också i artisternas scenframträdanden och inte minst hur det skulle ha kunnat se ut om de tre herrarna någon gång spelat tillsammans. Tillsammans med Jerry Carlsson som Jerry Lee Lewis och Johnny Duvert som Roy Orbison bildar de en trio legendarer som garanterat höjer pulsen hos alla rocknroll-älskare. Men under 15- og 1600-tallet ble den bygget om til et storslått kongelig palass. I år har vi tagit med de riktiga publikfavoriterna som vi spelat genom åren och en del udda tegs rör ab norra obbolavägen umeå inslag som vi aldrig haft med tidigare, säger producenten och Jerry Lee Lewis-tolkaren Jerry Carlson. Under konsertkvällen får du höra låtar som California blue, Suspicious minds och Great balls of fire.

Slottets historia Örebro Slottörebro slott legendarisk


Sitemap