Roliga skämt om stockholmare


roliga skämt om stockholmare

att få dig ett gott skratt. Det finns dock även de som inte bryr sig om några bestämda kategorier. Snuskiga skämt : En kategori där nästan ingen presentation krävs. Skratt är en form av inre motion. Vilket land har det billigaste köttet? De har dock existerat under en lång tid och därför har vi beslutat att ta med dem. Korta skämt : Korta skämt är en säker fullträff för ett flertal anledningar. Citat idag används för att få fram sanningen eller livets tolkning på ett smart, roligt eller tankeväckande sätt.

Skämt som är så torra att de blir bra.
Kredd: Twitterkontot från Göteborg @detvalagott samt #gbghumor.
En stockholmare som precis fått sin jaktlicens var i Skåne för att jaga and och hade blivit tilldelad ett jaktområde bredvid en gård mitt på slätten.
Du har du kommit till den rätta platsen om älskar du roliga skämt, ordspråk, citat, gåtor eller raggningsrepliker.

Här kommer du att kunna hitta flera fantastiska kategorier fullspäckade med olika ordspråk ordspråk som du alltid kan ta med dig på ditt livs resa. Hemsidan innehåller 20 olika kategorier inom skämt. De roliga skämt hemsidan som du kan läsa mer om ovan är faktiskt sund för dig. De har la miljontals invånare och alla skottar. När de visade bilprovning stockholm söndag honom runt, så såg han en tunna med ett hål i ena änden. Jag låter göra sitt och så gör jag mitt.


Sitemap