Alla pussel platser


alla pussel platser

du lägger på en av svithögarna bestämmer vilket kort du valt som startkort för alla fyra sviterna. Skulle du rekommendera det här spelet till andra spelare? Flytta korten till de fyra svithögarna, som till slut ska bestå av samtliga kort i ordning, i var och en av de fyra färgerna. Alaska, instruktioner, spelas med en kortlek. Handlingarna är också väldigt underhållande, fullproppade med äventyr, romanser och svek.

Vad väntar du på? Flytta alla korten till de fyra rutorna uppe till höger. Ändra alla platser till guld innan tiden tar slut för att vinna. Är spelet kvickt undanstökat, eller kan du spela det timme efter timme?

Det tar cirka 2-4 dagar att skicka ett paket från Danmark till Sverige och du får naturligtvis e-post och SMS med ett spårningsnummer, så att du enkelt kan följa paketets väg hem till dig. Tyvärr kan vi inte tillhandahålla spelet på svenska. Alla paket skickas med PostNorden ( svenska Posten). Mosaiken, instruktioner, spelas med en kortlek. Flytta korten till de tre svithögarna, som till slut ska bestå av samtliga kort lagda med ett poäng högre eller lägre än föregående kort oberoende av färg. Om du har ett ess i någon av de tio högarna, dubbelklickar du på det för att flytta det upp till högarna. Besök 20 fantastiskt vackra platser spela flera sök-och-finn-lägen lös kul och utmanande bonuspussel slappna av med timmar av skönt spelande. Välj bara den kategori du finner mest intressant och börja kika runt!


Sitemap