Händer på stan stockholm


händer på stan stockholm

därefter 99 kr/mån tillsvidare. Det är dessutom en levande del av staden med fler butiker än någon annan stans på en jämförbar yta i Sverige, fler restauranger och under sommaren massor med uteserveringar på ett stort antal gågator. Förutom teaterföreställningar anordnas även konserter, operauppsättningar, baletter och musikaler, som Kristina från Duvemåla. Här finns även flera gamla kyrkor, som Riddarholmskyrkan och Storkyrkan med anor från medeltiden. I vår matsal serverar vi mindre sällskap och för er som är mellan 10-14 personer dukar vi gärna upp en middag i italiensk tappning i vårt chambre séparée där du och ditt sällskap kan sitta avskilt och insupa atmosfären och serveras middag på riktigt italienskt. På m finns all information du behöver för att planera din resa. Vid stora evenemang som Stockholm Marathon och Pridefestivalen Stockholm Pride kan det vara hårt tryck på hotellen i staden och vid vissa tillfällen kan det till och med vara svårt att få tag på ett bra hotellrum.

händer på stan stockholmhänder på stan stockholm

En kväll på Niklas Ekstedts eldfängda krog är en njutning på många plan. Mer om Vad händer i Stockholm.

I västra änden av ön, nära Hornstull, ligger Tantolunden som är ett omtyckt naturområde med kolonistugor och strandbad. Den italienska smakpaletten och råvarorna återfinns på hela vår meny, oavsett om du äter en middag eller dricker cocktails i goda vänners lag. Många söker sig hit för den unika blandningen av hantverk, design och vintage. Museum, med en 750-årig historia har Stockholm mycket att berätta och här finns många intressanta museer att besöka. Gamla stan vinner många hjärtan med sina smala, kullerstensbelagda gränder och pittoreska hus. I Sverige råder fri prissättning och priserna kan därför variera kraftigt mellan olika bolag. Här finns gott om pubar och trevliga barer vissa med livemusik och underhållning. Kungliga slottet i Gamla Stan. Den har en stor synvilla inbyggd i sig och det finns några skulpturer som som står längs en av fasaderna som kanske inte är så lämpliga - de kallar vi för sexskulpturerna. Centralstationen ligger ett par kvarter bort och här finns goda förbindelser till tunnelbana och buss. I Riksdagen annordnas konstvandringar, uttskottsförhör som är öppna för allmänheten, där finns riksdagsbiblioteket som går att besöka, där finns demokrativerkstaden för skolklasser och mycket annat. Under många år bedrev Alfred Nobel verksamhet här och många av de historiska byggnaderna finns bevarade.

Möjlighet finns även till guidad visning av Gyllene salen och Blå hallen, vilken används som festsal vid den årliga Nobelbanketten. Här finns även en mängd olika krogshower och nöjespaket, som på Wallmans Salonger där shower brukar inkludera både föreställning och middag. Här finns en del olagliga taxiförare och därför är det säkrast att resa med något av stadens seriösa taxibolag. Närheten till vatten och natur i kombination med storstadsliv gör staden till en av Europas mest välbesökta. Turister brukar ofta börja med att besöka Gamla stan och det Kungliga slottet. Hotell, hotellutbudet i Stockholm är stort och det brukar inte vara några större svårigheter att få tag i ett bra hotellrum. Här finns även Östermalmshallen och Stureplansgallerian. Vantörs kyrka, Önskehemsgatan 21-25, T-Högdalen, barn/Ungdom.


Sitemap