Vakin umeå på jobb


vakin umeå på jobb

av marie lund köpenhamn jacken enskilda slambrunnar och tankar ingår också i uppdraget. Just nu jobbar vi med innovationsprojekt kring smarta glasögon, stora överföringsledningsprojekt, modernisering och nybyggnationer av pumpstationer och infrastruktur i nya stadsdelar. Tillträde snarast möjligt, enligt överenskommelse. Vi är stolta över att kunna erbjuda friskvård, goda träningsmöjligheter, kompetensutveckling och en jämställd arbetsplats. Du kommer att arbeta med handläggning av framförallt kundärenden. Vi är omkring 125 medarbetare och bolaget omsätter ca 300 miljoner kr/år.

En riktigt bra arbetsplats, där vi hela tiden strävar efter att personalen ska trivas, utvecklas och må bra. Kvalifikationer, gymnasieutbildning med inriktning mot Processteknik, VA eller Drift Underhåll eller likvärdiga kunskaper. Eftersom vi inför rekryteringsarbetet har tagit ställning till rekryteringskanaler vill vi inte att mediesäljare, rekryteringssajter och liknande kontaktar oss. Vi arbetar därför aktivt med att öka vår jämställdhet och ser varje individs personliga och yrkesmässiga bakgrund som en tillgång. Du har lätt att kommunicera i tal och skrift.

Vakin umeå på jobb
vakin umeå på jobb

För mer information kontakta: Kent Karlsson, Produktionsledare Vatten Avlopp. Varje dag gör våra medarbetare skillnad i livsmiljön för drygt 125 000 personer. Verksamheten, som är taxefinansierad, bedrivs inom två avdelningar: Vatten Avlopp samt Avfall havator uppsala Återvinning. . Prova gärna vår sök jobb? Sista ansökningsdag är söndagen den Vi tror att en arbetsplats som karaktäriseras av jämställdhet sätter grunden för en mer kreativ och innovativ miljö. Sektionen Hushållsavfall ansvarar för insamlingen av hushållens avfall i Umeå och Vindelns kommuner. Har ett kundorienterat förhållningssätt, kunna samarbeta i grupp men även självständigt.


Sitemap