Ralph lauren huvudkontor stockholm


ralph lauren huvudkontor stockholm

Saucony Nordics driver du självständigt marknadsprojekt och erbjuds goda utvecklingsmöjligheter och stort ansvar. Saucony, grundat 1898 i Pennsylvania, USA, är världens äldsta varumärke med fokus på löpning. Du kommer ha möjlighet att resa i och utanför Sverige då tjänsten täcker marknadsaktiviteter över hela Norden. Saucony nordics SÖKER EN marknads- eventansvarig. För rätt person finns möjligheten till att vara med och bygga upp ett newsec stockholm lediga jobb företag med stark tillväxt i en stimulerande bransch med bra framtidsmöjligheter. Välkommen med din ansökan! Nu expanderar Gerisale kraftigt och behöver ett starkt tillskott till vårt dedikerade team på Lidingö. Lever du i dina löparskor emellanåt och vill arbeta med din hobby samtidigt som du tar Saucony till nästa nivå?

Arbetsbeskrivning Gerisale är en erkänd distributör i Norden inom sport, mode och livsstil med varumärket Saucony. Vi tror även att du som söker har en förståelse för affären och gärna har erfarenhet från detaljhandeln, eller varumärken inom sport- och livsstil. Tjänsten kräver att du:- Har ett intresse för löpning som livsstil då detta genomsyrar arbetet och organisationen- Har erfarenhet från att arbeta med marknadsföring: marknadsplaner, kampanjplaner, media, PR event, community management, digital content management, SEO, marknadsföring mot återförsäljare och detaljhandel- Har relevant utbildning med inriktning. Innehar B-körkort Det är meriterande om du:- Har erfarenhet från sport eller livsstilsbransch, butiksmiljö, konsumentkontakt och försäljning- Har kunskaper inom Adobe Photoshop och/eller InDesign- Har god förståelse för de nordiska språken Övrig information - Position: Marknad- och eventansvarig, Saucony Nordics- Direktrapporterande till VD- Start. Gerisale introducerade Saucony till Sverige 1979 i samband med Stockholms maraton och har under flera år haft samarbeten med ledande lopp över hela Norden.

Ralph lauren huvudkontor stockholm
ralph lauren huvudkontor stockholm

Dreamhack stockholm 2018 ström, Seniorboende stockholm,

Detta gör du primärt inom följande två områden: Varumärkesbyggande- Planera och koordinera Sauconys produkt- och varumärkeskampanjer- Ansvara för genomförande och uppföljning av marknadsbudget- Ansvara för marknadsplan/kampanjplan- Driva utvecklingsprojekt inom marknad, försäljning och andra funktioner- Vara relationsägare inom marknadsföring till företagets kunder, säljare och leverantörer- Ansvara. Vidare är du flexibel till att arbeta utanför kontorstider då vissa events kan ske på kvällar och helger. Denna roll är kreativ samtidigt som du tar Sauconys anrika historia vidare på deras tillväxtsresa i Norden. Har du en passion för löpning, aktiv livsstil och de senaste trenderna inom skomode? Skicka därför din ansökan så snart som möjligt och senast den 22 november. För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare: Katarina Cederholm För att söka tjänsten, klicka på "Ansök". Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista vandringsleder helsingborg ansökningsdatum. Det som började för 40 år sedan med en samling slipsar har nu vuxit till en hel värld. Ralph Lauren fick sitt stora genombrott.

Lediga tjänster - Modeverket Mode- och sportbranschensralph lauren huvudkontor stockholm


Sitemap