Lounge göteborg efter jobbet


lounge göteborg efter jobbet

på flaska och glas. Ruby Avenyn 24 Fredagar klockan 16-20 Njut av ett glas bubbel och en räkmacka på Rubys underbara takbar, allt till härliga AW-priser. Olssons vin på Tredje Långgatan. I kylarna finns det gott om chark och lagrade ostar som gör sig fint i sällskap av de olika dryckerna. LÄS MER: Det finns hopp för avenyn. LÄS MER: Här är bästa krogarna. Kom förbi på ett glas bubbel eller en välkomponerad middag efter jobbet. Risk för väldigt lång aw med andra ord. Se även: Karta, cocktails champagne. Kungsportsavenyn 10, Avenyn/Centrum Arbetsveckan kan kännas lång, när filmer bio borås man tänker på att den har hela fem dagar.

Lounge göteborg efter jobbet
lounge göteborg efter jobbetlounge göteborg efter jobbet

Kombinera ett gäng pintxos, tapas från Baskien, med en cocktail eller ett glas vin efter jobbet.
Street-influerade Pix ligger bra till för den som vill avrunda mötet eller inleda kvällen med socialt barhäng, och dessutom står internationellt prisade lirare bakom bardisken.
Göteborg har vi ett lager och showroom som du alltid kan besöka.
Om ert företag är intresserat av att dricka gott kaffe på jobbet, är ni varmt välkomna att besöka vår lounge där ni kan få provsmaka kaffe och få en demonstration av våra olika kaffemaskiner.

Kungsgatan göteborg öppettider 1 maj
Göteborg spårvagn tidtabell
Nordstan köpcentrum göteborg
Mikael elias göteborg student 2019

Göteborg, nästa artikel inom Metro Music: Zara Larsson kan få musikexportpriset, mer om nattklubb. 2 adresser Burgersson Välj ett alternativ Burgersson Frigga Burgersson Skanstorget Här hänger du i baren tillsammans med trogna stammisar och glada spontanbesökare. Västra Hamngatan 24, Centrum, bocado, fira arbetsdagens slut med pinxtos, i Bocados pampiga lokaler är det lätt att glömma att man egentligen befinner sig på Kaserntorget. Varje fredag kan du köpa ställets paradrätt Jambalaya, som görs för både vegetarianer och meat-lovers, till en liten peng. I de ljusa och lekfullt inredda lokalerna på Södra vägen är stämningen hög och festkänslan aldrig långt bort. Kom i tid, för här ringlar ofta en förväntansfull. En social drink med lite pintxos till. Tredje Långgatan 9, Linné Denna Aveny-belägna klassiker kör afterwork i baren klockan 16-20.

Göteborg eevi spotify, Stena recycling göteborg jobb,


Sitemap