Bågskytte sm helsingborg 2018


bågskytte sm helsingborg 2018

i DR16. Idag tog vi emot Kristianstads BK på IH, och vann matchen med 2219p mot 2061p. Våra ungdomar finns på plats mellan 11-19 07/03/18 Nu är Övningsfältet öppet för alla glada SM skyttar som vill finslipa det sista inför årets SM Lycka till på NUM2018, Maja Grattis Marcus Stort grattis till Marcus Arlefur-Wällstedt som lyckats placeras på andra plats i årets. På tisdag kör vi vidare och snyggar till. Idag startade vinterns Skåneserie. D 07/06/18 Första dagen av SM är till ända. Vi är i nuläget några personer kort och kan behöva några hjälpande händer. Från Helsingborg deltog det här glada gänget. Anmälan görs på hemsidan under tävlingar.

SM 2018 - Svenska B gskyttef rbundetbågskytte sm helsingborg 2018

Sara tappade i 1/4-delsfinalen men var ändå nöjd med dagen. Nu startar JSM i tavla. Utbildningen är lördagen den 16 juni mellan 9-13 på Helsingborgs Arena. World Cup, det är dags för världscup i Berlin!

Hfrk helsingborg, Veterinär helsingborg hund, Hyvlade tomter helsingborg,

Klubbens tävlingskommitté bestående av Pär Lindberg, Benny Kroll och Eskil Rönér har satt igång arbetet med att planera inför 2018 års Tavel-SM som kommer att gå av stapeln den 6-8 juli. Org Trots en knapp förlust i dagens Skåneseriematch mot BK Gripen, leder Helsingborg serien. Från och med v 46 kommer nyckel-ansvariga att öppna lokalen på IH på måndagar, fredagar och lördagar. I och med detta så har vi möjlighet att vara med på en liten utbildning. SVT kommer att sända under veckan, och städerna räknar med en stor mängd besökare under veckan. Ta på dig oömma kläder och kom. Löpande resultat finns på p?toId3817 07/14/18 Då var JSM i Fält över och vi gratulerar Melker till ännu ett Silver i HC13.

Hr avdelning helsingborgs stad
Gotlandsgatan helsingborg
Batteribolaget helsingborg
Ikea kontor helsingborg adress


Sitemap