Umu kort lösenord


umu kort lösenord

ditt id, kontaktar du universitetets Servicedesk. På UB hittar du beställd bok på ditt efternamn i hämthyllan i lånehallen, på MB hämtas beställd bok vid informationsdisken. Programmet startar med en gemensam introduktion där du får träffa de andra studenterna och lärarna på skolan. Återlämna böcker, använd återlämningsautomaten på Universitetsbiblioteket (UB) och återlämningshyllan på Medicinska biblioteket (MB) där du får ett kvitto på att du har återlämnat böckerna. Du som anställs får ditt id när du läggs in i personalsystemet. När boken du beställt kommit in får du ett meddelande via e-post och SMS, och boken ska hämtas inom tre dagar. En förvarning skickas ut via mejl om en bok måste återlämnas, men du är alltid själv ansvarig för att lämna tillbaka böckerna i tid. Om du inte har registrerat dig i Portalen senast den 3:e september förlorar du din plats på kursen. Välkomstmässa för nya studenter.

Ditt Umu-id består av ett användarnamn och ett lösenord. Jag har ett aktiverat Umu-id men glömt mitt lösenord. Umu-id använder du för inloggning till de flesta av universitetets centrala IT-system. Läs mer om UmU-kortet Ändra din adress, när du flyttar till en ny stad behöver du göra en adressändring.

Stockholm kort rabattkod 2018, Gröna lund kort digitalt,

Alla anställda antagna studenter (efter andra antagningsomgången) vid Umeå universitet får ett umu -id. Skaffa UmU-kort, lånekort - Allmänheten, bibliotekets samlingar är öppna även för dig som inte är student eller anställd vid Umeå universitet. Bokstäverna baseras på ditt för- och efternamn medan siffrorna är ett löpnummer. Din tidigare PIN-kod för att låna gäller fortfarande. Välkomstbrev, läs välkomstbrevet på arkitektprogrammets programsida. Lånetid för kursböcker: 14 dagar, lånetid för övriga böcker: 30 dagar. Användarkontot ger dig tillgång till e-post, personliga tjänster i Portalen, lärarplattformen Cambro samt trådlöst nät på campus. Bokinkast vid Medicinska bibliotekets entré eller vid hörsal Betula. Logga in med umu -id, umu -id används för att logga in i många system vid Umeå universitet. Returnera böcker med post, böcker kan returneras med post till Universitetsbiblioteket, Medicinska biblioteket eller UB Konstnärligt campus. På det här programmet ska du själv registrera dig i Portalen innan kursstart. Som student eller anställd behöver du ett Umu-id för att kunna logga in i de flesta av universitetets system och tjänster, till exempel Cambro, Moodle, Portalen, Intranät och administrativa system.

För nyantagna studenterumu kort lösenord


Sitemap