Aua flyg stockholm wien direkt


aua flyg stockholm wien direkt

och skylten med säkerhetsbältet var påslaget under hela flygningen. Det är dock alltid uppskattat att få något att äta och dricka utan kostnad även om jag gärna sett något mer att äta än en bulle. Konfigurationen var 3-3 och ekonomiklass sträckte sig från rad 4 och bakåt till rad 24, totalt 114 stolar.

aua flyg stockholm wien direkt

Till detta serverades drycker utan kostnad, främst alkoholfria med tanke på tiden på dygnet med juicer, kaffe och. Från StockholmFrån GöteborgFrån Köpenhamn / Malmö. I övrigt inget särskilt ombord och inget extra gjordes för mig som guldmedlem. Bagaget för inte vara större än 158 cm (höjdbreddlängd). Incheckningen på Arlanda var korrekt och effektiv men inte överdrivet vänlig, efter en snabb koll på mitt ID-kort och lite knappande hade jag mina boardingkort utskrivna, det hela tog mindre än en minut.

Pursern välkomnade vid ingången där det även fanns engelska och tyska tidningar och jag hittade snabbt min plats 04F på fjärde raden, första raden i ekonomiklass. Stolen, austrian Airlines lundhags shop har precis som ett flertal andra flygbolag satsat på tunna Recarostolar med grå lärderklädsel. På flygplatsen, jag anlände till Arlanda ganska exakt en timme före avgång vid den okristliga tiden klockan.40. Slutsats, en helt OK men omärkvärdig flygning till Wien. Incheckningstiderna varierar beroende på avreseflygplats och destination, så kontrollera noga och i god tid vad som gäller för din resa. Det var hur som helst ingen väntan att nämna. Jag hade redan checkat in på internet och reste enbart med handbagage men behövde få hjälp att lägga in mitt bonuskort korrekt i bokningen samt att skriva ut boardingkort för dagens två flygningar. Austrian Airlines check-in på Arlanda terminal. Prispressaren hittar de billigaste resorna närmaste tiden. Val av sittplats ingår i biljettpriset för de som reser i Business Class och för passagerare i Economy Classic och Economy Flex inom Europa. Precis som övriga Star Alliance flygbolag trafikerar Austrian Airlines terminal 5 på Arlanda men märkligt nog är det inte SAS som sköter incheckningen utan markbolaget Menzies. Detta kan göras fram till 24 timmar innan avresa.aua flyg stockholm wien direkt

Från flygbolagets bas erbjuds linjer till 6 destinationer inrikes och mer än 120 internationella rutter.
Med sin flotta på 86 plan går Austrian Airlines flyg till destinationer i Europa, Asien och Nordamerika.

Vasa museum stockholm öppettider, Seniorboende stockholm södermalm, Kvällskurser stockholms universitet,


Sitemap