Moderaterna kommunval uppsala


moderaterna kommunval uppsala

Fredrik Ahlstedt. VantagePoint ger inte FI någon plats i kommunfullmäktige. UNT nådde honom vid 01-tiden när han satt på cykeln på hemväg från partiets valvaka: För oss kommer Alliansen först, men vi är pragmatiska och måste först invänta alla röster innan vi kan säga något helt säkert. Och det är sannolikt att gapet också vid sammanräkningen på valdagen kommer vara mindre i Uppsalas kommunval. Nomineringskommittén valde trots det att åter sätta Fredrik Ahlstedt högst upp på listan. Vid det senaste kommunvalet i Uppsala vann den borgerliga alliansen som styrt kommunen i fyra år med 50,6 procent av rösterna. Det är väldigt bra jobbat av henne och vi blir ett väldigt starkt team ihop. Som UNT tidigare rapporterat vann Therez Olsson tidigare i höst ett provval bland partiets medlemmar.moderaterna kommunval uppsala

Uppsala sjunker till plats 181 av 290 kommuner. Uppsala kommun, 1 vice förbundsordförande i, uppsala län. Kommunalråd i Enköpings kommun. På denna sida kan du följa valresultatrapporteringen för Kommunvalet: Uppsala.

Moderaterna kommunval uppsala
moderaterna kommunval uppsala

Edsbrogatan 3 uppsala, Färdiglagad mat hem uppsala, Bauhaus i uppsala,

I Centerpartiet valdes Stefan Hanna och Unn Harsem förra helgen som första- och andranamn. Liberalernas kommunalråd Mohamad Hassan förklarade att kommunen behöver ett majoritetsstyre, men gav inga besked om S-inviten. Testa själv: Pussla ihop det politiska styret för de tre valen här. Med stor sannolikhet blir det så att den borgerliga alliansen får lämna över till socialdemokraterna med stöd av Mijöpartiet och Vänsterpartiet. Valnattsresultatet tyder på en riktig rysare: Socialdemokraterna, Vänsterpartier och Miljöpartiet ser tillsammans ut att få 36 mandat i fullmäktige. Som det nu ser ut har Sverigedemokraterna tagit nya röster från de borgerliga partierna. L 8 1, c 8 2, kD 6 2, m. Vänsterpartiets Ilona Szatmari Waldau gjorde sin sista valvaka som partiets kommunalråd.

Uppsala, län Nya, moderaterna
Uppsala _ SVT Nyheter
Uppsala län - Valnatt - Val 2014

Telia uppsala kontor
Hyra porslin uppsala
Caféjobb uppsala
Texas longhorn uppsala lunchmeny


Sitemap