Restaurang helsingborgs arena


restaurang helsingborgs arena

Helsingborg är en Sveriges krogtätaste städer. Jag har köpt en del högrevsfärs och högrev, men jag har aldrig varit med om en massa broskbitar i min färs. Se vår fullständiga meny.). (Det erbjuds också en möjlighet att boka matbiljetter på Terasserna i Arenans A-sal grizzlybjörnar wikipedia i samband med arrangemang. Arena serverar, restaurang, dahlberg en specialkomponerad meny. Dagens, dagens varmrätt (eller dagens vegetariska).

Dagens smörrebröd 110. Dagens vegetariska 98 kr, till dagens vegetariska varmrätt serveras alltid en salladsbuffé, soppa och hembakt bröd. Arenan är sammanbyggd med anrika Idrottens hus - vilket är unikt med fem fullstora idrottshallar under samma tak. Ut när vi kom, och när det väl kom nya så hade baconen tagit slut. Utbudet varierar - både vad gäller kostlig och kulturell spis.). Arenans hamburgare 139 kr, nygrillad oxfärs, harissamajonnäs, grillade grönsaker, ruccolasallad.

Till dagens varmrätt serveras alltid en salladsbuffé, soppa och hembakt bröd. Vi varierar våra goda smörrebröd, så fråga efter dagens! Restaurangpaket, i samband med konserter och evenemang på Helsingborg. Måste vara mycket låg kvalitet och knappast endast högrev. (Vi har även öppet på kvällen och vid evenemang. Caesarsallad 135 kr, en caesarsallad med skånsk tupp, torkad spickeskinka, vitlökskrutonger, syltade tomater. Var och åt er högrevsburgare på lunchen igår. Arena serverar, restaurang, dahlberg mat i restaurangen och på terrassen. Helsingborg, arena är en multiarena som ligger mitt i Helsingborg med gångavstånd till kommunikationer, hotell och restauranger. Terrasspaket, från de fyra terrasserna som vetter ut mot Arenan och som är tillgängliga för bokning vid utvalda evenemang, har du en fantastisk panoramautsikt över Helsingborg.

restaurang helsingborgs arena


Sitemap