Weer uppsala


weer uppsala

rubriek 'agenda' is nadere informatie vermeld. 3 februari 2012 Op tongersdei 2 febrewaris 2012 j»ns om 8 »re siet It Tsiispakh»s yn Wommels grtfol minsken dy 't nijsgjirrich wiene nei it ferhaal fan Seffinga ( dir. Klik hier voor een foto-impressie of hier voor nog meer foto's. Om een artikel over een bepaald onderwerp, merk trekker of motor te zoeken is het handig om een soort van index te hebben. En dat geldt dan natuurlijk ook voor de yoghurt die je er van maakt De melk hier rechts op het plaatje is gekeurd door een Duits bureau en als én van de kwalitatief beste melken beoordeeld. Ik heb de helft nog niet eens gezien werd er geroepen. Het Harley Davidson en Oldtimermuseum Een museum met een 30 tal antieke Harleys en andere merken motoren en unieke oldtimerautos. De goede antwoorden zijn 5 kilo aardappelen, 2 kilo sinaasappels en 1 kilo bananen. Inleider van de middag is Jan de Vries uit Grou (1939). Vlooienmarktbezoeker, de basis voor heeft gelegd.

De Brink heeft nieuwe website. In de achtertuin (en die van de buurvrouw) stonden nog meer trekkers, enkele melkmachine wagens en stationaire motoren opgesteld. Klik hier voor de index van IT ARK (Op datum 27 jaargangen) Klik hier voor de index van de pionier (op datum 32 jaargangen plus jaargang 0) 4e Friese Miniaturenmarkt. Ook via internet komen we niet veel verder. Klik hier voor meer foto's. Jammer genoeg id vanwege ziekte deze activiteit niet doorgegaan. Aandacht voor It Ark en het 30-jarig bestaan van de afron, werd met veel interesse geluisterd en gekeken naar het verhaal met foto 's van.

Skidspår uppsala län
Träffpunkte portalen uppsala

Naast deze stands waren er dit jaar een tiental oude trekkers aanwezig. Ook waren er een aantal 'tuollen' met spreuken van Bakker(Huitema Workum). Fries Landbouwmuseum in Goutum. De hele dag waren er een paar honden die de schapen bij elkaar hielden, een prachtig schouwspel om naar te zien zoals die honden gefocust zijn op die schapen. En van die activiteiten was bij familie Hoekstra op Tergrft waar vanuit een boerenpraam het resultaat van waterschapswerken aan de oever van de Ee bekeken kon worden.

Hyra luftkonditionering uppsala
Rabatt uppsala färg
Skoghall cyklar uppsala
Uppsala kommun jobbmail


Sitemap