Båtaffär gamla stan stockholm


båtaffär gamla stan stockholm

vikarna för dig själv. Plan stor durkyta och ergonomiskt genomtänkta sittsarger. Ett rent racingdäck, komplett racingutrustning och tillräckligt med segel sörjer för att kappseglaren skall trivas. Data, längd 7,26 m, bredd 2,54 m, djupgående. Diva 24 SC har alla trimfunktioner som standard. Det ger en båt vi tidigare inte har sett och nya möjligheter för seglingsupplevelser och båtliv. Ost- eller västkust eller varför inte outforskade insjöar, en grundkänning är inget problem med vår beprövade kölkonstruktion.

Urtagbar gennakerbom infälld i däcket. Den enkla trailerhanteringen gör att båten kan hanteras som mindre segeljollar. Cruising: Samtidigt finns en främre komfortabel och skyddad sittbrunn som bjuder in familjen till trygg semestersegling.

Pentry, toa och andra bekvämligheter finns som tillval för den som önskar. Familjevänligheten slutar inte här, båten har trots sitt raciga yttre rejäl plats inombords med 4 fullängdskojer. Båten är också den perfekta klubracern och en idealisk träningsbåt för klubbarna. 300 kg, segelytor: Storsegel 18,7 m2 Fock 11,8 m2 Gennaker. Möjligheten till komfortabel övernattning gör att borttappat busskort norrköping båten kan lånas ut till klubbmedlemmar eller hyras ut för att ge extra inkomster för klubben eller seglarskolan. Det gör att båten rymmer 4 elever och en lärare. 0,28 / 1,86. Ger allt i ett smidigt format.


Sitemap