Djur som lever i vatten och på land


djur som lever i vatten och på land

få vittomfattande verkningar på ekosystemen. Köttätande växter, vissa växter är anpassade till liv i miljöer med kväve fattiga jord genom att locka, fånga, och smälta byte. Tumlaren blir vanligtvis mellan 140170 centimeter lång med en vikt på mellan 4057 kilo. Från Wikipedia, hoppa till navigering, hoppa till sök, vattenlevande däggdjur är däggdjur som lever hela sitt liv i hav, floder eller sjöar, eller däggdjur som är starkt knutna till vatten och i stor utsträckning anpassade för ett vattenlevande liv (exempelvis valar i haven som. Svar på allt (8 år sedan bästa svar 8).djur som lever i vatten och på land

Vattenlevande d ggdjur r d ggdjur som lever hela sitt liv i hav, floder eller sj ar, eller d ggdjur som r starkt knutna till vatten och i stor. Men h r ocks levande v xter och djur som har anpassat. Tv av de mest k nda djur som lever.

Anpassningar kan vara anatomiska, fysiologiska eller beteendemässiga egenskaper, med det enda förbehållet är att de bidrar till en organism förmåga att överleva och fortplanta sig. När det gäller honorna så är de lite mindre jämfört med hanarna. Andra växter, såsom den vertikala blad Senecio, inriktar sin bladen vertikalt för att skapa en mindre yta som drabbats av direkt ljus. Om ett rovdjur äter en monark, kommer det att hålla sig borta från en drottning fjäril och vice versa. Härmning finns i två former: teologisk högskola uppsala Batesian mimik och Mullerian härmning. Vad är en damm? Svar på allt är ett community-baserat forum där medlemmar kan ställa frågor om vad som helst.

Resten r vatten som g r dem med. Sverige har ven ett rikt djurliv i vatten, mycket beror p att Sveriges landskap har mycket sj ar och vattendrag men ocks hav. Nedan listas n gra.

Stockholms hotell och restaurangskola intagningspoäng, Sacha baron Cohen som är Amerika, Billig och god mat uppsala, Bo akronym som betyder fifa,


Sitemap