Beställa mackor uppsala


beställa mackor uppsala

magen, det vi levererar ska vara en fröjd för ögat och och levereras med ett leende på läpparna. En utkörningsavgift på 250kr tillkommer (vid utkörning inom Uppsala). Du når oss. Är det dags för utbildning, avtackning eller jubileum? Lördag-söndag enligt överenskommelse, beställ Catering, brett sortiment med flera goda menyer.beställa mackor uppsala

52:ans Smörgåsar, Catering Café, Fyrisvallsgatan 23, Uppsala.
I Uppsalas västra utfart väg 272 ligger vår verksamhet på Fyrisvallsgatan.
Där har vi i huvudsak en catering verksamhet men även ett mindre café som består av exempelvis smörgåstårta, mackor.m men även varm mat om så önskas.
Absolut, det ordnar vi!
Vi anlitar en budfirma som levererar din beställning till dig (vardagar).

Passar lika bra till vardag som fest. Vi har studentbuffé, tapas, vegetariskt, skärgårdsbuffé, kall varm buffé, flera goda desserter. Mejla till för att beställa någon av de trycksaker som finns listade här nedanför, eller spara lite papper och ladda ner som pdf. Information om Uppsala universitets kurser och program finns inte i tryckt form utan hittas på utbildningssidorna. Läs mer, runda Smörgåstårtor, beställ din smörgåstårta från oss. Med över 25 års erfarenhet av catering och många glada kunder i Uppsala, kan vi lova att ni kommer bli nöjda. En smörgåstårta till högtidsdagen eller bara en take away macka när du är på väg någonstans? En fakturaavgift på 20 kronor tillkommer per faktura. Smörgåstårtor, sallader, pajer, frukost och mingelmat för evengemanget.

Beställa mackor uppsala
beställa mackor uppsala

Tåg från bromma till uppsala, Max uppsala stad, Gant återförsäljare uppsala, Fitness uppsala,


Sitemap