Fjärrvärmepris borås


fjärrvärmepris borås

positiv utveckling på fjärrvärmepriset. Solfaktorn syftar till att göra oss mer medvetna om solens krafter och hur vi kan nyttja dem. Genom att välja fjärrvärme får du ta del av det som annars hade gått till spillo. AB Bostäder är nöjda med utfallet med dialogen mellan kunderna och Borås Energi och Miljö. Det är tredje året i rad som prisdialogen har genomförts i Borås. Utforska de enorma möjligheter som solen kan erbjuda och hur du kan ta tillvara på dess energi.

fjärrvärmepris borås

I dagsläget har vi ett konkurrenskraftigt pris och nu har vi gett ett tydligt besked till kunderna att priset även framöver kommer vara attraktivt. Det hela formas av en transparant och öppen dialog och ger en stabil prisbild som gör det enkelt att budgetera och arbeta framåt.

Syftet med dialogen är att beskriva vad som påverkar prisjusteringarna för fjärrvärme, men också för att ge en tydligare bild av hur prissättningen kommer att se ut i framtiden. Här är platserna med högst solfaktor. Samtidigt får du ett tryggt, miljösmart och driftsäkert värmesystem som praktiskt taget sköter sig själv, bra va? Det är viktigt att dialogen omges av öppenhet och en win win för alla parter, säger Bengt Engberg VD för AB Bostäder. Gör ditt hus redo för framtiden. Vi kan även erbjuda fjärrvärme med märkningen Bra Miljöval. Blicka framåt med våra energilösningar, med energibesparande värmepumpar och energiproducerande solpaneler och soltak hjälper vi dig att blicka framåt mot en fossilfri framtid. Läs mer om Solfaktorn, boka en kostnadsfri energirådgivning, tillsammans går vi igenom vad du kan göra för att ditt boende ska bli så energismart som möjligt. Genom prisdialogen hoppas vi att våra kunder har fått en bättre insyn i vad som ligger bakom när vi sätter våra priser och vi har fått värdefull kunskap i hur deras verksamheter fungerar, säger Fredrik Ohlsson som är försäljningschef på Borås Energi och Miljö. Kunderna som ingår i samarbetet är CA-fastigheter, AB Bostäder, Västfastigheter, Riksbyggen, Fristadsbostäder AB och Tillsammans utgör de ungefär 30 procent av de totala fjärrvärmeleveranserna i Borås.

Köpa hus borås kommun
Fastighetsmäklare borås


Sitemap