Hyra släp i malmö lämna i göteborg


hyra släp i malmö lämna i göteborg

släp, men alla insamlingsplatser har inte bluetooth-lås. Innermått, längd: 366cm, bredd: 159cm, höjd: 155cm, lastkapacitet: 430kg. Låna en släpvagn gratis direkt från våra partner.

Möbler göteborg gamlestaden
Billiga hotell i malmö centrum
Parkera släpvagn stockholm

Hos Hertz hittar du flera lämpliga transportfordon att välja mellan beroende på hur mycket last du har. Biltillverkare och modeller varierar mellan våra olika uthyrningskontor, men du får alltid ett likvärdigt fordon inom en och samma bilgrupp. Kontakta Hertz, för information om envägshyror till andra länder, vänligen kontakta Hertz sales center på telefon. Med en lastvolym från 17 m3 och med plats för två passagerare utöver föraren. Tipsa oss gärna om detta sker. Vi rekommenderar att du alltid lägger till en försäkring.

Det är enkelt, snabbt och billigt (eller gratis) att hyra våra släp, hämta upp direkt i butiken, våra upphämtningsplatser utan bluetooth-lås har ställ med dator eller surfplatta, som är anslutna direkt till vårt bokningssystem. Vi rekommenderar dock att du alltid bokar din Freetrailer, så att du inte kör förgäves om alla redan skulle vara upptagna. Det är en dagsförsäkring som betalas för varje dag som du använder släpet. Behöver du en släpvagn över helgen?

Verksamhetsstöd göteborgs stad
Palliativ vård barkgatan i malmö


Sitemap