Nikolaj stokholm kone


nikolaj stokholm kone

i tiden, når jeg kørte til et job i Jylland med en kollega, sagde vi vittigheder hele vejen. Da jeg var blevet god nok til at køre, overtog jeg mere eller mindre min mors Golf III. Nikolaj Stoksholms onemanshow Mit liv som Nikolaj Stokholm får premiere. Nikolaj, stokholm er født i 1990 i Randers og vokset op i Greve.nikolaj stokholm kone

This feature is not available right now.
Please try again later.
Nikolaj Stokholm 26 år, komiker, forlovet med Isabella også kaldet Mussemor.
Hvorfor i alverden skulle en ung komiker som mig synes, det kunne være sjovt at dele ud af sit privatliv og så oven i købet i en klumme!?
Nikolaj Stokholm var klassens klovn fra første skoledag og har optrådt lige siden.

Men jeg har altså arvet hans kærlighed til BMW og faktisk også den der pertentlighed. Det vil i praksis sige, at jeg sviner den så meget til, at mængden af pantflasker om bord på et tidspunkt overgår bilens værdi. . Min stakkels far er det, jeg ofte beskriver som autist bare uden at kunne noget fedt. Jeg nåede også at køre en masse kilometer i den, før jeg igen fik den der følelse af at bruge for meget tid i bilen i forhold til, hvor beskeden den var. Så blev publikum helt stille. Jeg behøver ikke bevise mig selv, når jeg har fri, længere. Hun kalder den for den kørende skraldespand. Klokken var.30, de havde drukket siden 14-tiden. Jeg har enkelte gange prøvet at mærke, at folk blev skuffede og havde troet, det var sjovere. Der var jeg 17 og havde to minutters okay-godt materiale og seks minutters lort. Rating is available when the video has been rented.


Sitemap