Öron näsa hals lund akut


öron näsa hals lund akut

Behandling, beroende på vad undersökning och eventuella prover visar föreslår vi en behandling. Utbildning, en stor och viktig del av vår verksamhet är utbildning. Vi har inte öppet på kvällar och helger. Här kan du läsa om restaurang klostergatan i lund lunch vår forskning vid Lunds universitet.

Vi tar emot studenter från alla utbildningar och på alla nivåer, från grundutbildning till specialistnivå. Vi undersöker, behandlar och opererar allt på samma ställe. Medicinskt ansvarig läkare, Capio Citykliniken, lund. Välkommen att besöka oss i centrala Stockholm intill Hötorget. Behandling kan till exempel behövas om du lider av återkommande näsblödningar eller har en refluxsjukdom (när magsaft har trängt upp i matstrupen). Visa Tyck till om sidan. Vi bedriver högspecialiserad sjukvård på SUS. Inom vår verksamhet bedriver vi nationellt framstående forskning på en rad områden. Vi hjälper också till med besvär som snarkningar, heshet, sväljsvårigheter, ihållande nästäppa eller bihålebesvär hos barn och vuxna. Hos oss kan du även få hjälp med viss typ av kirurgi.

I första hand bör du kontakta din vårdcentral och i andra hand sjukvårdsrådgivningen på telefon 1177. Du är välkommen att kontakta oss direkt när du upplever besvär från öron, näsa eller hals. Tillsammans med Plackers hjälper vi dig att hitta motivationen till att börja och berättar vad som händer om du struntar i den.


Sitemap