Göteborg frölunda torg bilbränder


göteborg frölunda torg bilbränder

jag SOS Alarm direkt, säger en person som blev vittne till en av bränderna i Hjällbo. Det lät inte som skott utan mer som mindre explosioner. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Börjat lugna ner sig, vid 22-tiden meddelade räddningstjänsten att de hade fått bukt gamla lundby kyrka göteborg med de flesta av bränderna.

Frölunda, torg, göteborgs bästa shopping i 200 butiker Bilbränder i Hjällbo och, frölunda, torg, Göteborg Flashback Forum Här tänder de maskerade personerna eld på bilar SVT Nyheter

De ska sedan ha sprungit från platserna. En annan som var på plats vid händelsen och filmade bilbränderna är M-politikern Zagros Hama. Men det går inte att säga att det är de som startat tobaksaffärer stockholm bränderna. Flera inringare uppger att det ska vara 56 svartklädda ungdomar som tänt på bilarna, säger Ulla Brehm, presstalesperson på polisen i region Väst, och fortsätter: Det ska vara ungdomar i mörka hoodies och Adidasbyxor som tänt eld på bilar. Ungefär samtidigt började det också larmas från Hjällbo. Jag vågar inte spekulera i om det är organiserat, polisen får göra en utredning om vad det kan bero på, säger Tobias Åkesson, ledningsbefäl vid Storstockholms räddningstjänst. En bil har också brunnit i Åkersberga. LÄS ocksÅ, eden, 21: De gick systematiskt runt och tände eld på bilar.

göteborg frölunda torg bilbränder

Mässa eriksbergshallen göteborg, Värmepump installation göteborg,


Sitemap