Stockholm dykcenter facebook


stockholm dykcenter facebook

märks det verkligen att. Vår instruktör Saul var mycket tydlig under övningarna och assisterande instruktörer Niclas och Fredrik tog hand om alla och besvarade våra frågor på bästa sätt. Gruppen var lagom stor, 8 personer totalt, och vi fick bra kontakt med varandra. Suggest Edits, fIND US, barnhusgatan 4, stockholm, Sweden. Instruktör var Peter och assisterande instruktör Fredric. Hours, opens in 45 minutes 11:00 AM - 6:00 PM, business info. Additional contact info, mORE info, about, allt för semestern. Alla seriösa recensioner tycker jag skall avslutas med ett förbättringsområde och skall jag nämna något så skulle det i i så fall vara informationen vi fick innan kursen startade som hade kunnat vara tydligare.

Söndag: Bjöd på riktigt kanonväder och vi begav oss till Landsort där vi tog dykcentrets båt ut till vraket Margareta af Vätö. Vi avslutade dagen med att utvärdera kursen och grilla korv i det fina vädret. See More, stockholm, Sweden, sports Recreation, scuba Diving Center. Stockholm dykcenter och de upplevdes som seriösa och kunniga. See more of Stockholms, dykcenter on, facebook, about. Business Details, parking, street and parking lot parking, price Range. Innan jag bokade så hade jag mycket kontakt med ägaren Miro som gav ett väldigt bra intryck och sva. Miro har varit väldigt tillgänglig via både telefon och SMS för de frågor jag haft, både innan kursen och under själva kurshelgen. Instruktören Peter gav individanpassad feedback till alla samtidigt som Fredric och Niclas gjorde sitt yttersta för att nyttja yt-tiden på bästa sätt genom att svara på frågor och göra övningar. Jag kommer definitivt välja Stockholms dykcenter för min fortsatta utbildning inom SSI! Sikten i Mälaren var katastrofal men det var väldigt nyttigt att uppleva ett dyk i riktigt dåliga förhållanden.

Lördag: Vi hade tyvärr lite otur med vädret men hann med att dyka ute i Alvik och repetera några av övningarna vi dagen innan hade gjort i poolen. Efter mycket funderingar så bestämde jag mig för att ta mitt OW-certifikat hos Stockholms dykcenter. Fredag: Började vi med pooldyk där vi på ett bra sätt fick lära oss grunderna i dykning, utrustningen och öva på uppstigning, nedstigning, avvägning, vatten i mask,.nöduppstigning med mera.

Tågförseningar karlstad stockholm, Bageri med glutenfritt bröd stockholm, Redovisning stockholms universitet,


Sitemap