Humana götgatan uppsala


humana götgatan uppsala

XX XX XX. Den egna lägenheten tillhandahålls i Uppsala med omnejd och kommun malmö kräver en relativt hög grad av självständighet men med en regelbunden tillgänglighet av ett engagerat coachteam. XX of XX reviews Läs fler omdömen Widgetgenerator, gör dina omdömen synliga genom att lägga in en widget på din hemsida. Humana/ Tiangruppen hyr sedan tidigare lokaler i huset Götgatan 3 och sedan mitten av december hyr man de lokaler i huset som tidigare hört till Kyrkans familjerådgivning. Man ordnar personlig assistans till människor med funktionsnedsättning/ handikapp, och kan ge juridisk hjälp till kunderna på området personlig assistens. Inom Tiangruppen finns behandlingspersonal, psykologer och terapeuter. Motoriken fysioterapi är ett företag som erbjuder sjukgymnastik och träning. Tiangruppens adaptiva träningslägenhetsprogram är ett resultat av många års arbete med ungdomar i behov av stöd och ibland behandling för att klara av ett eget boende. Avbryt, bli den första att recensera Humana Second Hand Skanstull! Företaget driver behandlingshem för unga människor med olika typer av problem.

Företag Humana Omsorg Ab, Uppsala (19.) Välkommen till Humana - alla har rätt till ett bra liv Humana LSS Kontor Uppsala, Uppsala

humana götgatan uppsala

Hoppsan, någonting har gått fel. Götgatan 3: Humana och Tiangruppen, humana är ett assistansbolag som finns i hela landet. Liknande företag i närheten, innehållet nedan är skapat av våra användare. Tänk på att det är viktigt att skriva göteborgs universitetsbibliotek boka grupprum en ärlig recension. Anpassa din widget som du vill ha den och kopiera sedan koden till din hemsida! På Motoriken arbetar tre sjukgymnaster/fysioterapeuter. Lägg till bilder, spara recension. Recensera, tack för din recension! Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska! Vi vill veta vad du tycker! Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Rosnet uppsala
Mio uppsala nymansgatan uppsala
Rackarbergsgatan uppsala postnummer
Batterispecialisten uppsala


Sitemap