Abba museum stockholm Köp biljetter


abba museum stockholm Köp biljetter

spelning framöver: Vårgårda bibliotek Nordstan, för Göteborgs Majblommeförening Kvilletorgets Miljöfest 9 december 2009 Lundby stadsdelsförvaltning har bokat in en viskonsert med Vier Brillen utomhus på Kvilletorgets Miljöfest den 4 december 2009 Snart är det dags för den traditionella jultävlingen som skickas ut med nyhetsmejlet. U finns svaren på alla frågor på släppfesternas poängpromenad. Mingelmusik för de nyinstallerade professorerna.

Vi hoppas några fler trillar in inom kort. 25 november 2010 Vår första skiva "Jazz på göteborgska" är nu snart slut. The Party opens its doors at The O2, London from Summer 2019. Det är annandag påsk.

Anna storm stockholm, Acne studios norrmalmstorg stockholm schweden,

Den beror på att full uppmärksamhet ägnats åt inspelningen av den insättningsautomat uppsala gränby kommande fullängdsskivan. Målet är att den nya CD:n skall vara klar till juni. Vier Brillen kommer till Lysekil i september. 12 september 2018, oj då! Lokalen är väldigt liten, så tyvärr kan du inte komma och lyssna om du inte fått inbjudan. 22 november 2007 I morgon klockan.00 kan ni ratta in radio P4 Kronoberg där Vier Brillen spelar live i direktsändning. 7 februari 2003 Vier Brillen underhåller och spelar drinkplink på Förvaltningshögskolan under Samarbetsdagen den 13:e mars. Ni har väl köpt Kristians senaste bok, utgiven på Vier Brillens förlag och som köps från denna hemsida? Vier Brillen anlitade för drinkplink i samband med Handelshögskolans diplomeringsbal på Park Avenue den 29:e november. Den 12 november spelar vi i Backa Kulturhus på Selma Lagerlöfs torg. Vier Brillen spelar underhållning på ett 30-årskalas den 5:e mars. Till och med Håkan Mild kände stolthet över att nämnas i texten när Per sjöng låten på gais-ordförandens 50-årsfest.


Sitemap