Joyvoice konsert helsingborg


joyvoice konsert helsingborg

Liknande händelser Välgörenhetskonsert med Joyvoice, brolle i Elvis, Cash, The Killer Me Malmö Arena, Malmö lördag. Lomma Dansrotunda, Lomma, eOS firar 30 år, 40 år och. Kan jag vara med? Det handlar bara om glädje och att få sjunga för att det är så otroligt kul och välgörande.

Joyvoice - Popkörer för allajoyvoice konsert helsingborg

Kristianstad taxi helsingborg
I helsingborg idag
Njuta spa i helsingborg

April 2019, arnbergs Dansstudio, Malmö, dansglädjetävling Klubbmästerskap GåsaSnurren måndag. Dal - En rockhyllning 2018 fredag. I Joyvoice är det helt prestigelöst att sjunga och det spelar ingen roll om man är sångvan eller själv inte tror sig kunna. December 2018, bryggeriet Skatepark, Malmö. App istället för noter, i Joyvoice använder vi inte noter utan alla låtar och stämmor lärs ut av våra körledare under körrepen. Mars 2019, malmö Öl Whiskyfestival, Malmö.

Joyvoice är Sveriges största körkoncept och våra popkörer är för alla, både nybörjare som vill sjunga men kanske aldrig riktigt vågat och sångvana. Sina egna sociala medier där deltagarna kan hålla kontakt, nätverka och dela bilder och videos med varandra. Varje termin avslutas med någon form av framträdande men fokus ligger på gemenskap och att ha kul under terminens gång. Varmt välkommen med din anmälan. Vi sjunger välkända hits i genrerna pop och rock. Joyvoice app har också. Marta Korzun in Malmö 2019 fredag.


Sitemap